ХОТЕЛ САУТ БИЙЧ, ЦАРЕВО

Хотел Саут Бийч 4* се намира между красивия морски залив Нестинарка и прохладата на горите в природен парк Странджа. Плажът е на около 70 м от комплекса.
Саут Бийч се състои от три сгради: Блок 1, 2 и 3. В комплекса скуката е нещо непознато - за децата и любителите на водните забавления на разположение са открит басейн с чадъри и шезлонги, бар басейн, лоби, открита детска площадка, фитнес, тенис на маса, вътрешен детски кът.
Основният ресторант, който е със 100 места се намира на приземния етаж на Блок 1. Предлага изхранване на шведска маса. Разнообразният бюфет включва салати, предястия, супи, основни ястия и десерти.

Описание на стаите:

Саут Бийч е комплекс от затворен тип разполага с апартаменти с площ от 55 до 110 кв. м. - двойни стаи, студиа, апартаменти с просторен хол, една или две спални.
Голямата площ на помещенията и разнообразието от апартаменти, в съчетание със затворения тип хотел и прекрасната градина го определят като фамилен тип хотел.
Всички стаи са с големи балкони. Чувството за уют се подсилва от красивата градина между трите сгради на комплекса.

Спорт/Забавления:

На гостите на Саут Бийч се предлага разнообразна анимационна програма, която развлича еднакво добре малките гости в мини-клуба и възрастните с целодневните спортни мероприятия на плажа и басейните.
Вечерната програма предлага разнообразни шоу програми.

Хотел Саут Бийч, Царево
Хотел Саут Бийч, Царево
Хотел Саут Бийч, Царево
Хотел Саут Бийч, Царево
Хотел Саут Бийч, Царево
Хотел Саут Бийч, Царево

Цени Хотел Саут Бийч

Цени Сезон ЛЯТО 2021

 

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.